top of page

Reisvaccinatie

Reisvaccinatie nodig? Vul dan het volgende Formulier in en lever het in bij onze praktijk.

Image by Eugene Chystiakov
Meer info g

Meer informatie

Overweegt u een reis naar het buitenland? Dan is het van groot belang dat u zich goed voorbereidt, inclusief de benodigde reisvaccinaties. Voor uw eigen gezondheid en veiligheid, evenals die van anderen op uw bestemming, is het raadzaam om ervoor te zorgen dat u bent beschermd tegen eventuele ziekten die in bepaalde regio's voorkomen.

Bij onze praktijk staan we voor u klaar om u te helpen bij het plannen van uw reisvaccinaties. Om u te adviseren over welke vaccinaties en preventieve maatregelen u nodig heeft op basis van uw bestemming, uw gezondheid en de duur van uw reis.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, verzoeken wij u vriendelijk om het onderstaande formulier in te vullen en bij onze praktijk in te leveren. Op deze manier kunnen we uw reisplannen beoordelen en u voorzien van gepersonaliseerd advies om uw reis zo veilig en aangenaam mogelijk te maken.

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of als u meer informatie nodig heeft over reisvaccinaties en gezondheidsadvies. 

Veelgestelde vragen

bottom of page