Zomervakantie

Beste patiënten, 

De zomervakantie komt er weer aan! Hoewel velen van u door de coronamaatregelen waarschijnlijk niet op vakantie zullen gaan, hopen wij dat iedereen wel kan genieten van wat welverdiende rust na deze hectische periode.

 

Hetzelfde geldt natuurlijk voor onze medewerkers. Helaas is het niet gemakkelijk om vervangend personeel aan te trekken voor in de zomermaanden.

Wij zijn dus als praktijk genoodzaakt om maatregelen te nemen, om u toch van zorg te kunnen blijven voorzien.

Van 20 juli tot en met 28 augustus zijn wij daarom enkel tot 12:00 telefonisch bereikbaar. ’s Middags zijn wij alleen bereikbaar voor spoed. 

 

We werken gedurende de vakantieperiode met een zogenoemd ‘zomerspreekuur’. Dit betekent dat er geen afspraken vooruit gepland kunnen worden. Dit om ervoor te zorgen dat we genoeg spreekuurtijd hebben voor urgente klachten. We willen u dan ook vragen om niet dringende klachten te bewaren tot na de zomervakantie.  

Daarnaast willen wij u er op attenderen dat u de praktijk alleen mag binnenkomen wanneer u een afspraak heeft. Voor zaken als het inleveren van urine, ophalen van brieven en andere vragen aan de assistentes verzoeken wij u om telefonisch contact op te nemen met de praktijk via telefoonnummer 0172-589281. Want al lijkt het leven inmiddels weer aardig normaal, wij moeten als huisartsenpraktijk nog altijd voorzichtig zijn, zodat ook onze kwetsbare patiënten op veilige zorg kunnen rekenen!

Wij wensen u allen een hele fijne zomervakantie! 

Met vriendelijke groet, 

 

De medewerkers van huisartsenpraktijk Hazerswoude-Dorp

Page_1 (3).png